Elabora un qüestionari de Literatura amb Quizrevolution

Avui hem comentat a classe la possibilitat d'apujar fins a mig punt la nota de l'avaluació amb una activitat optativa, lúdica i instructiva alhora: l'elaboració d'un "quiz" o qüestionari / examen de coneixements aplicat als continguts de literatura que hem vist aquestes dues avaluacions. Hauria de tenir 10 preguntes, basar-se en un autor, un llibre medieval, un gènere literari, una temàtica, dades històriques generals. Les preguntes s'extraurien principalment del llibre Les veus del temps, dels apunts i les exposicions de la primera avaluació i en algun cas limitat de la informació de manuals i la resident en la xarxa (informació contrastada, és clar). Les passes a fer i els terminis podrien ser:
  1. Registrar-se individualment en www.quizrevolution.com
  2. Triar un tema concret i diferenciat dels altres companys. Dimarts o dijous pròxims els distribuiríem entre els voluntaris.
  3. Aprendre a manejar -és molt senzill, en 4 passes- l'aplicació en línia. La setmana vinent es pot dedicar mitja sessió a veure'n el funcionament a classe.
  4. Elaborar el qüestionari sense faltes ortogràfiques ni gramaticals. Ha d'haver-hi algun text de feed-back, explicatiu de les respostes (mireu el quiz de baix, són els textos explicatius després de cada resposta). Podeu presentar un esborrany previ de tot el qüestionari al professor per a revisar-lo
  5. Incrustar-lo en una entrada d'aquest blog portfoli abans del 13 de març.
Per tal que entengueu el que es pretén, us incruste ací baix un parell d'exemples de qüestionaris fets en Quizrevolution. El primer està basat en l'accentuació gràfica, de nivell mitjà. Podeu respondre'l directament. Però si us registreu abans o després de contestar en la web de l'aplicació, quedarà constància de la vostra puntuació amb nom i tot (scoreboard). El segon qüestionari comprova els vostres coneixements dels refranys valencians. Està fet per una alumna de 4t ESO que ara està a 2n de Bat. Proveu-los quan tingueu uns minuts i, si us ve de gust, entreu a practicar amb l'aplicació en línia. En parlarem.

- - - - - - - - - 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.