dimecres, 5 de juny de 2013

Setmanes del 20 al 26 Maig i del 27 al 2 de Juny

20 al 26 de Maig: Aquesta setmana van deixar els videolits i van treballar la cohesió i un "text d'iguanes"

  • Dilluns van utilitzar la classe per a corregir els exercicis que Toni havia manat. Tots eren de cohesió i teníem que fer-los per a tindre les idees un poc més clares per a l'examen.
  • Dimecres van tindre més cohesió però eren exercicis d'altre tipus per exemple de no repetir la mateixa paraula en el text. Aquests exercicis no eren molt divertits, però no tot va a ser bo.
  •  El dijous va ser un dia paregut al dimecres i al dilluns, amb més cohesió per a variar. Van llegir un text graciós en el qual es repetia el terme "iguana" unes 15 vegades i tenien que posar altres termes per a cohesionar el text.
27 al 2 de Juny: Aquesta setmana més cohesió dixi i mes treballs... i un text de terra baixa.


  • Dilluns Toni va repartir fulls sobre cohesió dos fulls de teoria i un pràctic. No van fer ningun exercici tan sols van estar explicant la teoria i com teníem que plantejar les activitats per a fer-les a cassa.
  • Dimecres Van corregir les activitats manades del dia anterior, no eren molt complicades la majoria de les preguntes les tenia bé. Ja son moltes classes seguides treballant el mateix temes i ja comence a fer les coses bé però encara hi ha un llarg camí per a l'examen
  • Dijous van deixar els fulls d'activitats i Toni ens va donar un treball d'una companya. Era un resum de Terra Baixa que tenia algunes faltes de cohesió i nosaltres van treballar això per parelles, aquesta activitat hem va agradar molt més que les altres i així va concloure la setmana.

Amb això conclou aquestes dues setmanes. La setmana que ve anirem a l'aula d'informàtica per a veure com es fa el treball proposat dels 10 comentaris. Vinga fins a la setmana que ve.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.