diumenge, 26 de maig de 2013

Videolits i iguanes

Setmana del 13 al 19 de maig

Dilluns en entrar Toni ens explicà el que anava a ser la classe i ens donà un full en blanc. Deviem de fer una rúbrica amb els punts que hi ha que tenir en compte, perque l’evaluació siga el més just posible, per a puntuar els videolits dels companys.
Un company va exposar els seus punts i amb la ajuda de la resta de la classe i Toni completarem la rúbirca que anavem autilitzar en la següent classe.

Dimecres, com ja sabiem, vam fer l’evaluació dels videolits dels companys. Hi hagueren quatre persones més Toni que evaluaven dos del deu punts de la rúbrica per tal que siguese més fácil fixar-se be en cada apartat.
Els videolits eren ben variats, cadascú amb el seu estil, desde emotius com el de Laura, fins a, podem dir comic, com el de Pablo Gimenez. Utilitzàrem tota la classe per evaluar, peró ens quedarem dos videolits per a la següent classe.

Dijous acbàrem de vore els dos videolits que faltaven, que pel nombre de faltes els vejerem més detingudament per a que els autors corregiren les seus faltes.
Acabat el apartat dels videolits, Toni ens va repartir un full amb teoría i exercicis sobre la cohesió.


Setmana del 20 al 26 de maig

Dilluns dedicàrem tota la classe a corregir els exercis que Toni havia manat. Aquestos eren els de les fulles de cohesió, i en acabar de corrgir-hos s’acabà la classe.

Dimecres tambe dedicàrem la classe a fer exercicis sobre la cohesio, pero aquesta volta els exercicis eran d’altre tipus. Els vam fer a classe amb la teoría davant, per a que fora més fácil i profitós. Un exercici trataba de com anomenar a una mateixa persona, en aquest cas Felipe Gonzalez, de diverses formes per tal que el text no es faça pesat i repetitiu.


Dijous va ser una classe pareguda a la del dimecres. Feren un exercici similar al de Felipe Gonzalez pero aquesta volta amb el terme “iguana”. Vam llegir un text i assenyaler quantes vegades hi apareixia aquest terme i altres referits a aquest. Vejérem que no era fácil eliminar o cambiar el terme “iguana” per un altre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.