diumenge, 5 de maig de 2013

Videolit - Terra Baixa


A través del vídeo, Manelic recorda el que el va passar un any enrere, es pregunta cóm anirà tot, visualitza els millors moments i llança un desig per al futur. S’haurà complit?

L’eina que he emprat per construir el muntatge ha sigut la comentada a classe: Movie Maker. Com veureu als crèdits, he seleccionat algunes imatges de Youtube i les he emprades per al meu Videolit. A més, he incrustat el text que tenia preparat en forma de veu en off, gravada amb un iPod, que és prou fidel al so real. Per acompanyar, he triat la peça musical Una Mattina de Ludovico Einaudi.

Quant als continguts, son íntegrament originals, es a dir, no he estret cap fragment de la lectura original. Com veureu al treball, he fet un tipus de epíleg de la història on l’he enllaçat amb el present que vivim. També hi podreu trobar alguna metàfora visual sincronitzada amb allò que es conta, com per exemple una petita cascada d’aigua quan es menciona la llibertat o molins eòlics i cotxes per representar el pas del temps a la muntanya des de la qual Manelic feia les seues reflexions.

Espere que us agrade.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.