diumenge, 26 de maig de 2013

Tres setmanes més de 21T

Setmana del 13 al 19 de maig.

Dilluns 13 jo no vaig anar a classe, asi que d' aquesta classe jo no puc dir res, però  com cap company em digué res, pense que no va ser molt important.


Dimecres. Tocava tornar a Terra Baixa. Vàrem dedicar tota l'hora en analitzar els videolits que van fer el companys. Toni ens donà un full amb diversos apartats que calia valorar en cada videolit de 0 a 2. Aquest paper no el donà a tots els alumnes tan sols un quants, i part d' aquestos van ser designats per Toni per a ajudar-lo a avaluar als companys. No donà temps a fet tots,continuarem  dijous.

Dijous. Continuarem amb la tasca del dia anterior. Valorar els videolits. Terminàrem d' una manera mes o menys ràpida i retornarem a la cohesió. Férem una retornada a la cohesió d' una manera suau, analitzant els recursos de cohesió d' una notícia de fa uns anys a València. Els accidents de metro.


Setmana del 20 al 26 de maig

Dilluns corregírem alguns exercicis que Toni ens va donar a la setmana anterior. Tots eren d' analitzar textos tenint com a model el fet la setmana anterior. Els que no van fer els exercicis a casa, van fer-los a la vegada que corregiem. En general, aquestos exercicis es poden considerar com la part "fàcil" de la cohesió.

Dimecres. Continuarem amb la cohesió, pero ara enfocada d' una altra manera. Vm deixar els textos i ens centràrem en les relacions léxiques que s' estableixen entre diverses paraules. Aquesta part de la cohesió es molt subjectiva, aixó tal vegada la fa una mica complexa, ajudada també per les distintes relacions d' oposició,
molt semblants entre sí mateixes.

Dijous, últim dia de la setmana de valencià. Continuàrem amb la cohesió. En aquesta ocasió ens fixàrem en els diversos recursos que utilitza la llengua per a evitar la repetició constant d' una paraula, aquestos recursos poden ser lèxics o pronoms
. Tot aixó aplicàrem a un text anomenat "l' iguana".

Tans sols resten 3 setmanes per a que aquesta aventura anomenada 21-t arrive a la seua fi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.