diumenge, 26 de maig de 2013

Torna la cohesió

Setmana del 13 de maig al 17 de maig

Començem la setmana bé, sense estressar-nos, despés poc a poc ja s'anirà tenint més treball.

Dilluns Toni ens va repartir un full en blanc i ens va deixar possar-nos en parelles o grups per a escollir quals serien les idees principals que s'haurien de ttindre en compte per a corregir els videolits. Encara que Toni ja tenia feta la rúbrica que anava a segir, volia saber que coses tendriem nosaltres en compte.
Un company va llegir les seues i la resta de la classe el que feia era millorar-les o possar alguna altra idea que ell no havia dit. Al final de classe teniem fet com seria la rúbrica, i hi ha que dir que es pareixia molt a la que ja tenia feta Toni.
Al finalitzar la classe Toni va dir les nostres puntacions de les gravacions de "Terra Baixa" que vam fer fa unes setmanes.

Dimecres el que vam fer va ser veure alguns videolits dels que havien fet els nostres company.
Toni va repartir els fulls on es trovava la rúbrica a seguir per a corregir els videolits alguns company de classe  van avaluar dos apartats dels deu que teniem que tindre en compte i açò el van fer en parelles.
Hi ha que dir que els videolits estaven molt bé fets ja fora per la música, per les imatges o per l'historia que contaven.
Van haver-hi videolits de tot tipus uns més comics que altres o més emocionants o més sentimentals...

Dijous com que dimecres no vam terminar de veure tots els videolits, vam veure els dos que faltaven. U de ells el vam corregir a classe i mentres tant la persona que l'havia fet s'apuntava les errades per a corregir-les més tard.
Quan vam terminar de fer açò Toni ens va repartir dues fulls amb la teoria de la cohesió i exercicis sobre açò.Setmana del 20 de maig al 24 de maig

Començem la setmana corregint els exercicis de l'altre dia sobr ela cohesió. Vam dedicar tota la classe a fer-ho.

Dimarts Toni va repartir un altre full amb més exercicis que anaven a fer a classe. U per u amb la teoria davant anaven fent el exercici.
Vaig descobrir la paraula cohiponimia, que mai l'ahavia escoltat.
Mai el gites sense saber qualsevol cosa nova.
Ara ja sap el que significa i vaig veure que hi han moltes paraules que mantenen una relació de cohiponimia.

Dijous ens van repartir un altre full d'un altre text, aquest relacionat amb les iguanes.
Teníem que trobar les difrents formes que apareixien al text de com dir iguana, ja fora per repetició, per sinonimia de formes léxiques...
Després teniem que sustituir la paraula iguana per una similar, per a que no es repitiera tantes vegades la paraula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.