diumenge, 12 de maig de 2013

Setmanes relaxades

Setmana del 29 al 5 de maig

Dilluns
Dilluns dedicàrem la classe a escoltar els fragments llegits de Terra Baixa que haviem grabat dues setmanes abans. Calia evaluar-los segons una rúbrica que Toni ens va dir, per tal de fer l’evaluació el més subjectiu posible. Tot i que dedicarem tota l’hora no acabàrem de escoltar totes les grabacions.

Dimecres
Dimecres vam continuar amb la mateixa activitat, aquesta volta escoltant més atentament. Toni ens va fer unes aclaracions i ens digué que en uns diez tendriem la nostra nota de les grabacions.

Dijous
Dijous ferem una classe com les altres dos, més didáctica. Toni ens posà el projector per tal de vore les posibilitats que teniem per a fer el treball creatiu de Terra Baixa. Vam vore els diferents models fins arribar al videolit, en el que ens varem detindre amb més atenció. Era més elaborat que els altres i per tal d’ilustrarnos tToni ens posà videos de videolits fets altres anys.


Setmana del 6 al 12 de maig

Dilluns
Dilluns va estar un dia tranquil encare que un poquet més rutinari. Vam dedicar la classe a la correcció de portfolis de la nostra classe i del 21-A. Els portfolis es trobavem en un full per les dues cares. Per una es trobava els nostres, amb totes les correcions fetes i per l’altra car estaven els de l’altra classe sense corregir. Tota la classe la vam utilizar per a la correció de les faltes que més cometem al nostre grup.

Dimecres
Dimecres vam continuar amb la correcció de faltes, aquesta vota amb les de l’altra classe. Era prou complicat hi ha que dir-ho. Per una part no estaven les faltes assenyalades de cap forma, i per altra en general hi havien més faltes que en els nostres portfolis.

Dijous
Dijous hi hagué vaga, per tant ningú va asistir a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.