diumenge, 19 de maig de 2013

Del 6 al 19 de maig: vagues, rúbriques i més...

Aquestes dues setmanes hem tingut una mica de tot, des de corregir entrades del blog d'altres companys a fer vagues. També hem parlat de la cohesió i vam veure els videolits dels companys.


Dilluns fa dues setmanes van començar la classe tancant el tema dels fragments llegits però Toni no tenia la nota, després d'això el mestre va repartir uns fulls amb entrades del blog del 21A i 21T per a corregir les faltes més comuns, no van tindre molt de temps per a concloure l'activitat i per això en casa per la vesprada teníem que terminar de corregir.
Per altre costat al dia següent acabaren de corregir els comentaris dels companys i desprès Toni va donar un full dels procediments de cohesió que van treballar i explicar i com sempre varen fer alguna activitat.
Dijous no hi havia classe perquè teníem vaga general del 9 de maig i jo vaig aprofitar per a fer el treball creatiu de Terra Baixa, vaig fer una novel·la i vaig compartir-la amb Toni per Google Drive, però encara no la he publicat perquè està sense corregir.


La setmana següent torna a les aules de valencià una paraula que ha tingut molta polèmica "les rúbriques". La primera classe Toni ens va demanar idees de com avaluar els videolits del companys i per això van fer una rúbrica entre tots, però com sempre aquesta idea de que nosaltres avaluem als companys no va traure bones cares, per sort no va veure més polèmica.
La segona classe van veure molt videolits, i la majoria estaven molt bé però el que més hem va sorprès va fer el del company Pablo per com va utilitzar les imatges.
Per a concloure la setmana van veure més videolits i hi havia algú ple de faltes i van aprofitar això per a corregir les faltes perquè la majoria eren sempre les mateixes.

Amb açò termina el meu comentari fins altra vegada, que ja queda menys de curs.!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.