diumenge, 26 de maig de 2013

Setmanes 4 i 5Ja arriba l'estiu i encara que aquestos díes estiguen bojos, ja es respira la felicitat de saber que molt prompte arribaràn les vacances.

A la classe de valencià seguim com sempre, una mica alterats però mès relaxats que en altres asignatures.En aquestes dos setmanes el més destacable fou escoltar les grabacions dels diàlogs de Terra Baixa que els nostres companys e inclós nosaltes mateix havíem grabat els díes anteriors.
Qüasi totes les veus eren reconeixibles, totes menys la del meu company Zaldi (Hector) que com no parla molt a classe Toni no la reconeixia.
Com sempre, el professor ens volia introduïr a la difícil tarea de la correció i ens va fer participar una mica però sense tindre-nos massa en compte ja que en la meua opinió, no tenim els coneixements i l'objectivitat suficient.
Els següents díes vam finalitzar aquesta activitat i vam comentar breument els aspectes que ens havíen faltat a cadascú a l'hora de comentar el nostre fragment de Terra Baixa.
També parlarem sobre el treball creatiu i Toni ens va donar les pautes que hauríem de seguir sobretot per a fer el videolit i alguns consells d'última hora.


La següent setmana com que el dijous 9 va ser vaga només tinguérem classe el dilluns i dimecres.
Ens dedicàrem a la correció de portfolis i escrits del 21A i del nostre grup (21T).
Va ser una activitat molt interesant perquè a pesar de que l'altre grup tenia moltes faltes nosaltres també teníem unes quantes i deuríem rellegir les nostres escrits més vegades abans de presentarlos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.