diumenge, 12 de maig de 2013

Setmanes 29 d'abril - 2 de maig i 6 - 9 de maig.

Resum de les dos ultimes setmanes de valencià.


PRIMERA SETMANA


Dilluns, va ser una classe molt amena per que només vam escoltar les nostres pròpies gravacions, sobre els xicotets fragments que hi havíem llegit la setmana passada , la meva va ser de les últimes, però pensava que estaria molt mal, però hem va parèixer millor del que pensava. Despres d'això Toni les va avaluar a partir d'una rubrica.


Dimecres,va ser pràcticament el mateix, i Toni va dir que les tornaria a re-escoltar a casa pera tornar a revaluar-les mes tranquil·lament, va ser un dia molt tranquil.

Dijous, vam utilitzar el projector de la classe quasi tot el temps. Toni ens va mostrar algun exemples del que podríem fer de treball creatiu de la novel·la de "Terra Baixa". En concret ens va ensenyar uns quants videolits de anys passats per a que en pogueren inspirar.
El videolit era un vídeo amb fotos que tingueren relació amb la novel·la on havien de contar una historia o simplement resumir la novel·la o als personatges, el videolit sols estar acompanyat de música o de alguna veu.
I això va ser tot el que vam fer en aquesta setmana, una setmana bastant amena i entretinguda al meu punt de vista.

SEGONA SETMANA


Dilluns, Toni va repartir unes fulles amb alguns fragments de entrades al portfoli del nostre grup i del 21A, en aquesta primer dia ens vam centrar a soles en els nostres fragments, i els vam corregir, vam fer tota seria de comentaris i be, en general el que varem fer va ser corregir les faltes no sols d'ortografia sinó també de coherència. 
Una classe bastant normaleta i rutinària.Dimecres, en aquesta classe en vam dedicar a la segona part de la correcció dels fragments de l'altre dia, aquesta vegada tocava el grup del 21A i la veritat que hi havia bastant errades, supose que Toni va triar els fragments amb mes faltes, em va agradar que ningun fragment de tota la fulla era meu, per que supose que això significa que no faig moltes faltes i això es una bona senyal.
El dijous hi havia vaga general i ningú va assistir a classe, això significa que la meua entrada s'acaba aquí, ha sigut un plaer, ara a continuar estudiant castellà que demà tenim un examen de QUATRE temes.
SORT A TOTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.