dilluns, 27 de maig de 2013

Semanes 6 i7

Setmana 6

El temps passa i el curs finalitza, ja son poques les setmanes que ens separen de l'esperat estiu.

El dilluns 13 molt descansats del finde Toni ens va repartir uns fulls on hauríem de crear una espècie de rúbrica per a puntuar els diferents aspectes que tindria que tindre un videolit.
Ens va costar una mica relletnar-la perqué els aspectes que possarem podríen decidir un poc la nota dels companys.

Al final de la classe alguns companys dígueren els aspectes que ells creien importants i la resta vam afegir coses.


El dimecres 15 va ser el dia que vam poder veure a classe les creacions de Terra Baixa dels nostres companys amb forma de videolit. Tots eren molt interessants i havíen fet un treball molt bó en general.
Alguns eren emotius i altres cómics
Toni ens va fer relletnar unes rúbriques que ell mateix n'havia fet amb la majoria dels aspectes que haviem propossat a la classe anterior.


El dijous 16 continuàrem veient els videolits que ens faltaven.
Després comentarem breument les coses bones que hi havia a cadascú i Toni va dir que diguerem que puntuació li'ls donavem.

Vam deixar els treballs creatius de Terra Baixa i ens possàrem amb la cohesió. El professor ens va repartir un altre full (el pobre es va a gastar tota la tinta amb nosaltres), amb un text de l'accident de metro de valència. En ell teníem que dir que recursos s'havíen utilitzat.

Setmana 7

La setmana set va ser menys relaxada que l'anterior, ja que vam donar gran part de la teoria de la cohesió.

El dilluns 20 vam corregir els exercisis de cohesió que vam començar a classe el dijous passat. No eren massa difícils si miraves la teoria.
Com sempre van corregir els mateixos.

El dimecres 22 va ser una classe per a fer exercisis, no va ser pesat perquè entre tots els vam fer de manera “divertida”. Els exercisis eren sobre la cohesió i sobretot la substitució d'una paraula que es repetia amb molta frecuencia als textos. Devíem cambiar-les per pronoms, sinónims o frases que significaren el mateix.


El dijous 23 continuàrem amb exercisis pareguts al del dimecres però ara el terme a cambiar era “iguana” era un text sobre aquestes i eixa paraula apareixia moltes vegades de qualsevol manera.
Com a faena teníem que cambiar-les amb el fi de que no resultara molt pessa i repetitiu.
A més possàrem tot el nostre ingeni per a classificar les diferents maneres que havíen nombrat “iguana”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.