diumenge, 26 de maig de 2013

Penúltima setmana abans de juny al 21T

Es una nova setmana per al 21T, ja arriven els exàmens i també la pressó dels treballs i proves. Cada vegada estem més cansats per la calor i per tot el que hem fet i conseguit fins ara. No hem de llançar la tovallola, anirem junts fins al final, els nostres mérits es veuràn recompensats, de segur.Dilluns tot dedicat a corregir els exercisis de microtextos i també de elementsde cohesió. Eren prou fàcils tot i que a penes vaig fer dos d'ells. Tal vegada per tota la feïna que portem damunt no tinc massa temps per aquesta matèria pero tras aquesta setmana tindré que possarme prou seriós.

A més d'aixó, Toni digué les puntuacions dels treballs de #TerraBaixa i la meua fou un 0,34 de 0,5 punts.Dimecres el profe ens lliurà els nous fulls de cohesiò on ja introduïem nous termes per tal de facilitar el treball a l'hora de fer un text.

Hipònims, cohipònims, camps semàntics, proformes, contrasts, etc. Tot ben explicat per Toni i ja preparats per fer els exercisis pertinents.


Dijous fou la pràctica definitiva amb el text de La iguana en el que teniem que trobar les repeticions d'iguana i substituir-les per proformes, hiperònims-hipònims etc. Un ejercici prou bó per al exàmen diría jo. El corrigèrem grupalment i ja finalitzàrem la classe.


La setmana que ve més i millor, que ja no queda res! Ànims! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.