diumenge, 26 de maig de 2013

El mes de maig

El mes de maig            

Aquest mes no he fet ningun resum setmanal així que ara hem toca tornar als resums de les classes i sintetitzar com puga les activitats treballades així que comencem :

Setmana del 29 de Abril al 2 de MaigSi no recorde mal aqueixa llunyana setmana ens dedicarem a escoltar els passatges de terra baixa gravats anterior-ment i també els analitzarem però no sabíem com, Toni prevenint aquesta situació ens dona uns fulls d'ajuda per saber on quan i en que fixar nos . 
No recorde més cosses així que passarem a:


Del 6 al 9 de maig


Amb la cohesió les frases del bloc  vam treballar per a que la nostra gramàtica i sintaxi nosaltres pugem millorar.
L'activitat consistia    en corregir les frases del bloc de batxillerat per tenir mes compte i poc a poc perfecciona la nostra escriptura.
Un del textos va ser el meu i la veritat es que hi havia cada cossa... Hem fa vergonya recordar-ho així que passarem a la següent                                               setmana .

Setmana del 13 al 16

Aquesta setmana Toni ens va ensenyar un videolit fet anys enrere i ens mostra distintes formes de fer-ho i analitzar-ho (el tema seria terra baixa). Jo sincerament no volia fer-ho ja que imaginava que els mostrarien a classe i per tal d'analitzar ho. Teníem una opció apart que era fer un resum ja veurem que passa ...

Aquest hem va agradar ja que va ser el mes creatiu i currat perquè fins i tot la cançó la escriure el nostre company.
*No di que els demès siguen menys es una simple cuestio de gustos.


Com açò ja es un poc llarg ficaré els següents dies en altra entrada per no fer-ho tan pesat ja ens veurem . . . . . . . . . .Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.