diumenge, 12 de maig de 2013

Diversió i cohesió són termes diferents.

29 d'abril - 2 de maig de 2013.

I ja en són dues setmanes més al curs.
Dues són aquestes setmanes que han transcorregut com sempre, amb molta normalitat a la nostra classe. Fins i tot diría que han sigut entretingudes, ja que hem fet activitats en conjunt i que no són massa habituals, eixint també una mica de la rutina, cosa que ajuda en aquests temps on cada vegada portem més responsabilitats damunt.
I s'agraeix fer coses així.

Dilluns començava la última classe de valencià al mes d''abril.
I era una classe diferent.
Per què? Bé, aquell dia tot va consistir en escoltar les grabacions sobre els fragments de ''Terra Baixa'' que havíem registrat díes enrere, i evaluar-les segons una rúbrica que el professor ens va cantar.
Tot i que la gent preferia fer-ho a la seua manera.
Doncs bé, vam escoltar les grabacions, no totes, pero sí unes quantes, i les vam evaluar segons pensàvem que seria correcte. Va haver-hi lloc per a tot, per a riure, per a criticar, però també per a allò més important, com ho era gaudir de les magnífiques lectures que alguns companys van fer, tot i que no en van ser moltes.
I va sonar la meua.
Ho va fer de les últimes, però la vaig poder escoltar. Era millor del que m'esperava, tot i que el professor ens va dir a tots que hauríem d'haver fet el comentari més extens, i per tant ningú no en tindria la màxima nota.
Res que dir.

http://www.geekets.com/wp-content/uploads/2008/07/chica-mp3.jpg
Dimecres vam continuar escoltant les lectures del dia anterior.
Aquesta vegada en van ser menys, tot i que també les vam escoltar amb atenció. Una vegada va finalitzar la pràctica, el professor va fer els comentaris que considerà pertinents, i ens va dir que tindríem la nostra nota en no molt de temps, ja que hauria de reescoltar les grabacions a sa casa.
Una nota que esperàvem.
Aquell dimecres no vam fer res més.

Dijous també tocava una classe diferent.
Utilitzàrem el projector.
Bé, per a començar, el professor ens va mostrar alguns dels models que podríem utilitzar per al nostre treball creatiu, amb les seues explicacions pertinents. Tot i que era la data ja estava fixada per a la setmana següent, era important que coneguérem la informació referent als treballs, i sobre tot, on podríem trobar-la, ja que molts no ho sabíem.
I va destacar el videolit.
Aquest, que consistía en fer un vídeo, amb una veu que podía ser en off o sense aquesta, amb frases, acompanyat de música i imatges o vídeos, era l'opció que més agradava a molta gent, tot i que després comprovaríem que no disposàvem del temps que ens hauria agradat.
Exàmens.
És el que hi ha.
També vam dedicar la classe del dijous en un anàlisi de certs procediments de cohesió introductoris, i potser va quedar ben clar que tenim una bona noció del que impliquen aquests.

6 - 8 de maig de 2013.

I aquesta, una altra setmana que començava al nostre curs, va ser una mica més rutinària.
Dilluns va estar dedicat a l'anàlisi d'una sèrie de fragments del portfoli que havíem fet entre nosaltres i els notres companys del A.
Hi havia diferència.
Aquest primer dia vam repasar més bé els nostres fragments, els quals estàven subratllats i amb tota mena de correccions per part del professor. A mi, sincerament, em resulta complex d'entendre com a aquestes altures del curs encara hi ha gent que comet faltes de cert tipus, tan òbvies. D'altra banda, hi ha altres que cometen faltes més habituals, i que encara poder surgir a la nostra ment.
I segurament jo en faré d'aquestes.
Corregint els nostres erros i alguns de l'altre grup, la classe havia arribat a la seua fi.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/logos/logos0902/logos090200443/4346464-gente-de-negocios-feliz-leyendo-un-libro-en-una-reunion.jpgI aquest dimecres va ser més feliç en tots els aspectes.
Com al dia següent hi havia vaga, la gent anava molt relaxada.
Fins i tot el professor ens ho va fer saber.
Però bé, amb això, vam estar corregint els errors que havien comés els companys de l'altre grup. La veritat és que era difícil, ja que n'hi havia molts i alguns eren de formes que mai no m'hauria imaginat.
Era increíble.
Algunes persones fins i tot s'havien passat a escriure al castellà en certs fragments, i això era una cosa que em va fer molta gràcia. Com és possible? Jo no m'ho creia! però era així, i hi ha que respectar el nivell de valencià que tots tenim, ja que possiblement eixa persona serà molt bona en altres matèries.
Finalitzava ací aquesta setmana, perquè dijous ningú no en va anar a classe.
Tornarem a parlar quan ja quasi estem a juny.
Sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.