diumenge, 14 d’abril de 2013

Tornem a Terra Baixa.

10 - 11 d'abril de 2013.

Bona nit.
He triat aquest títol, perquè tal vegada hem estat uns díes com si fóra als núvols, sense preocupacions, gaudint de les vacances, i ara és l'hora de tornar a terra, posar els peus on cal, i fer un esforç en aquesta, l'última avaluació del curs.
Amb tant de temps que ningú no utilitzava aquest blog, potser ha quedat una mica oblidat, però és el moment de tornar al treball. Bé, després d'unes vacances que hem pogut gaudir com mai no ho havíem fet, aquesta setmana vam tornar a classe, i ho vam fer d'una manera forta, amb un examen del llibre ''Terra Baixa'' de valencià, que valdria 1 punt en la nostra avaluació particular.

Dimecres.
Com que dilluns no vam tindre classe, degut a que va ser l'últim día de vacances, la primera classe de valencià la vam tindre dimecres. Vam dedicar tota l'hora a la correcció dels exercicis restants de les dues fitxes de sintaxi que havíem començat temps enrere. No vam abarcar tots els exercicis que hauríem desitjat, però en vam fer uns quants, i amb resultats molt positius.
Resultats que reflectien que la gent havia treballat a les vacances.
No tot era festa.

Potser allò més interesant es va trobar en la distinció de dos tipus de frases, dubte que un company va plantejar, l'explicació del qual va servir per a tots.
Un aclariment que posava fi a una classe.

Dijous.
Tocava l'examen.
Com sempre, vam entrar a classe, ens vam situar als nostres llocs corresponents, i vam començar la prova de l'examen, la qual constava de 24 preguntes breus. En un temps de 20 minuts, vam completar totes les respostes, i vam debatre una mica sobre aquelles preguntes que ens en havíen estat més difícils.
Difícils.
Difícil, per a mí.

http://clubefraingonzalezluna.files.wordpress.com/2010/07/debate.gifEsperava fer-lo millor, però bé, no sempre pot eixir tot com a un li agradaria. Vam continuar la classe amb el començament del debat sobre el llibre ''Terra Baixa'', llegint els passatges que els companys de classe havien considerat més entretinguts, justificant les seues eleccions.
N'hi havia d'alguns molt interesants.
Demà continuarem.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.