diumenge, 28 d’abril de 2013

Tercera setmana 


Dilluns ens dedicarem a corregir oracions en primer lloc, desprès Toni dona uns fulls amb poemes escrits a algunes persones de classe els quals tenien que preparar-se'ls per al dijous. Alguns ho van fer voluntariament i altres sigueren elegits.

Dijous acabarem de corregir la majoria de les frases o oracions del dia anterior jo si les tenia fetes però no totes bé. Els connectors de cada frase que alguns eren rebuscats. Algunes persones llegiren el poema del dia anterior

Dijous era el gran dia en el que, desprès del pati els nostres companys recitarien . També hi eren altres classes així que escoltaríem molts mes poemes. Va ser molt bonic . Una volta acabada la recitada ens donaren l'oportunitat d'eixir a pèl jo no hauria anat ni amb el poema preparat ja que em fique nerviós i tampoc soc un bon lector.


*Se'm oblidava que a l'examen de lectora a Toni se li oblida comptar-me una pregunta i tenia que recordareu el dilluns passat espere que demà no se'm passe. Ho he escrit per si se'm torna a oblidar que soc molt despistat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.