diumenge, 28 d’abril de 2013

Setmanes d´oracions i de poemes

En aquest tercera avaluació les entrades han de ser de dues setmanes per això aquesta entrada serà d´aquesta setmana i de l´anterior.

 Segona setmana:
Dilluns vam continuar amb les activitats del llibre "Terra Baixa", vam acabar de llegir tots els nostres fragments. Havien se ser curts ja que no disponíem de molt de temps. Al final de la classe quan ja havíem llegit tots ens va sobrar una mica de tems i alguns companys van repetir i van llegir un altre fragment. Despès, per ultim, quan faltaven cinc minutets Toni ens va dir les notes del examen i encara que pensava que m´havia eixit molt bé vaig sacar un 6.

Dimecres vam dedicar tota l´hora per veure vídeos que havien fet els cursos anteriors com a treball creatiu dels llibres de lectura. Ens va mostrar diversos exemples per que cadascun trie el que més li agrade.

Dijous vam treballar la sintaxi amb un full que Toni ens va repartir, ens va ajudar a l´hora de fer-les. Per acabar la classe van eixir alguns voluntaris als quals Toni va donar uns poemes per llegir.


Tercer setmana:
Dilluns vam corregir les oracions en veu alta a fi de corregir-les i adonar-nos de les nostres errades.A final de la classe Toni va escollir als alumnes que llegirien en l´activitat d´Estelles per llegir els seus poemes els quals Toni havia llegit abans.

Dimecres vam donar una mica de sintaxi i després durant quasi tota l´hora els triats per llegir en l´activitat  van llegir el seu corresponent poema d´avant de tota la classe per millorar.

Dijous com teníem previst algunes classes de batxiller vam baixar al saló d´actes on els meus companys van llegir els seus poemes  i on Toni va realitzar moltes fotografies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.