dilluns, 29 d’abril de 2013

Setmana del 15 al 18 d'abril i Setmana del 22 al 25 d'abril.


Setmana del 15 al 18 d'abril.

Dilluns varem continuar amb la lectura del passatge preferit de cadascun dels companys de classe del llibre de lectura d'aquesta tercera avaluació: “Terra Baixa”. Aquest dia varem llegir tots els que no hi havíem participat la primera vegada. Aquesta lectura va ser gravada per a que ens poguérem sentir després com havíem llegit. Quan varem terminar tots de llegir hi hagué algú que va llegir un segon passatge del llibre. Quan la lectura va finalitzar Toni ens va dir les notes de l'examen del llibre que hi havíem fet la setmana anterior.
Dimecres va estar una classe amb poca faena ja que varem bore vídeos que hi havien fet altres alumnes l'any passat. Aixo ens va servir com a referencia del que hi havíem de fer en els nostres treballs sobre el llibre.
Dijous va arribar el que per a mi es lo més avorrit de llengua, corregir sintaxi. Després de corregir uns exercicis que a mi sem feien interminables Toni ens va repartir un altre full amb mes exercicis per a fer. I pareixien fàcils de fer, però per desgracia no ho eren i hem van costar fer-os. Despres de la sintaxi el professor ens va anunciar que deu alumnes de la classe haurien de llegir un poema cadascun de Vicent Andrés Estellés.

Setmana del 22 al 25 d'abril.

Dilluns varem donar diferents tipus de connectors que es podien aplicar a unes determinades. Després varem triar als deu que devien llegir els poemes de Vicent Andrés Estellés. Jo no vaig ser un dels elegits per a llegir, però no em va resultar cap problema.
Dimecres va ser una classe més, a la qual varem corregir les oracions que portaven els connectors que hi havíem donat la classe anterior. Quan varem finalitzar la correcció alguns alumnes van llegir el poema que tenien que llegir al dia següent com a prova.
Dijous va ser una classe especial, varem baixar al saló d'actes i després d'una introducció curta va començar la lecturado dels poemes, que van ser gravats per tal de fer un muntatge i gravar-ho en Cds. Aquesta va ser una experiència bona, amb la qual vaig disfrutar molt.

1 comentari:

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.