diumenge, 21 d’abril de 2013

Primera entrada després de Pasqües

Setmana 8-14

Dilluns no varem tenir classe perque era en festa en Valencia ja que era sant Vicent.
Dimecres va ser la primera classe despres de Pasques varem corregir els exercicis de sintaxis que ens havia mant Toni per a que els ferem en les vacances no va donar temps a corregir-ho tot i que els terminariem de corregir la setmana que be, tambe ens va dir que la pel·licula de Terra Baixa estava en el blog.
Dijous varem fer el examen sobre el llibre que ens havia manat per a que el lleguirem en Pasques,  constava de 24 preguntes: 20 preguntes eren sobre els personatges del llibre i les altres eren adicionals sobre l'autor del llibre, es a dir, per a pujar nota, l'exam va durar vint minuts de clase, despres Toni va començar grabarnos pero nomes va donar temps a fer-ho a tres companys.

Setmana  15-21

Dilluns varem continuar amb les grabacions del llibre de Terra Baixa, com va sobrar temps alguns company varen llegar un altre fragment per a traure més nota. Al final de la clase Toni ens va donar les notes del examne que havien fet l’altre dia, en general va eixir molt be, jo vaig acertar 15 preguntes, vaig sacar un 7,5.
Dimecres Toni ens va possar uns video d’alumnes d’altres cursos despres de veure els videos Toni ens va dir els treballs creatius que podiem fer sobre Terra Baixa i ens va dir quant valia cada treball.
Dijous varem continuar corregint els exercicis de sintaxis que ens quedaven per corregir, despres de corregir tots els exercicis ens va donar una altra fulla per a fer-la al cap de semana.
Fins al cap de semana que be!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.