diumenge, 21 d’abril de 2013

Continuem una setmana més en la cursa del 21T, amb o sense aleró posterior!

Una setmana per emmarcar! El 21T ha gaudit d'una setmana molt bona, encara que els alumnes de dibuix tècnic han tingut 2 exàmens, la resta no hem tingut res, no mès que fer la nostra feïna diària.
Hem gaudit de temps suficient per poder gravar les tertúlies del Terra Baixa, a més de finalitzar la sintaxis.


Dilluns calfem motors i veus per tal de finalitzar la gravació de les converses i llegides del Terra Baixa fent en conjunt una gravaciò d'uns 35 minuts, gens mal, ja que tots els alumnes vam estar participatius.
La meua elecció de fragment va ser el conflicte entre els veïns de la terra baixa i Manelic, de la terra alta. Aquestos li diuen lletxuguino i ell espenta a un dels que es riuen d'ell. Es una situació en la que el llenguatge de les dues terres es veu oposat.
Cal dir que l'actitud de la classe en general ha sigut gaire bona i també esmentar els "llaços" de bona amistat que portem fins ara son meravellosos.


Dimecres fou una xicoteta representació de la tècnica claroscur ja que la llum de les classes anava i tornava quan li donava la gana. Toni amb el PC va tractar de posar els videolits de l'any passat per fer-nos una idea, llàstima que la situació del claroscur no ho va permetre.
Com ja va dir en la sessió anterior, anava a explicar els diferents treballs optatius a entregar properament. Una actuació del fragment Terra Baixa, una ressenya i més.


Dijous ja haviem oblidat per complet la llectura i anàrem a per la sintaxi. Teníem pendent corregir les fitxes que ens va lliurar abans de pasqua.
Quan vam acabar, Toni ens va lliurar una nova fitxa de sintaxis ja per terminar aquest apartat i anar directamente amb la cohesió.
Això es tot, fins la setmana que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.