diumenge, 28 d’abril de 2013

A la Sala d'Actes

Setmana del 15 al 21 d’abril

Dilluns
Dilluns es va continuar amb la tertùlia de Terra Baixa. Van parlar els companys que faltaven i va donar temps a que quatre més repetiren amb un altre fragment. Jo em vaig animar i vaig llegir dues vegades. En acabar la tertulia Toni ens donà la nota dels examens, que en general eixiren prou be.

Dimecres
Dimecres la classe va ser utilitzada per a vore treballs del llibre d’altres anys. Arribavem un poc alterart despres de tindre un examen de dibuix molt complict, aixi que ver els videos ens vindre molt be. Encara que la llum tratà d’impedir-nos vore’ls tallant-se dues vegades, acabarem vient-los.

Dijous
Dijous tambe va estar un classe tranquil·la. Toni ens va repartir un full d’exercicis en el que hi havia que traduïr les oracions de castellà a valencià. Després d’aixó Toni va llegir els poemes que, per al següent dijuos en la sala d’actes, 10 persones anarien a llegir.


Setmana del 22 al 28 d’abril

Dilluns
Dilluns treballarem un full de sintaxi que Toni ens va repartir per a treballar els conectors. Terminat de corregir tocava que els lectors per al dijous fosen elegits. Toni demanà voluntaris, i en veure que no eixia cap, començà a posar a dit als lectors.

Dimecres
Dimecres ferem una classe similar al dilluns, més treball  amb el full de conectecnors pero vist més a fons. Terminat de corregir, alguns dels alumnes que tenien que llegir el proper dia eixiren i se posaren en peu al costat del profesor. Aixó el feren pero a que Toni vejera on fallava cadascú i fer-les unes xicotetes coreccions.

Dijous

Dijuos era el dia de llegir els poemes. Anarem a la sala d’actes, on hi havien dos homes que feren una presentación i tot seguit començarem a llegir els poemes. Eren 20 poemes en total, 10 del 21-T i 10 del 21-B. La sessió anomenada “Paraula Viva” va servir per a recordar al autor dels poemes llegits, Vicent Andrés Estellés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.