diumenge, 3 de març de 2013

Treballant la isotopia

Setmana del 25 al 28 de febrer

Dilluns
Continuem treballant el foli dels textos que havíem d'analitzar durant tota la classe, vam corregir alguns textos que teníem pendents per analitzar i així durant la resta de la classe.
Dimecres
Acabàrem una activitat pendent i després de corregir-la Toni ens va repartir un foli sobre les diferents definicions de isotopia que podien have.
El professor ens va dir que el pròxim dia l'acabaríem en classe ja que els meus companys i jo teníem exàmens i no hopodríem fer tranquil·lament a casa.
Dijous
Com Toni havia dit el dia anterior començàrem la classe treballant el foli sobre la isotopia en el qual havíem de triar la definició més correcta de la isotopia o modificar-la un poc de manera que s'aproximara a una definició quasi completa.
Treballem aquest foli durant uns minuts i ens dediquem a llegir algunes de les nostres definicions, la definició més correcta guanyaria un premi i aquest ho va guanyar la meua companya Silvia, que havia fet una definició
bastant correcta.
El premi era el llibre que ens haurem de llegir en la tercera avaluació.
Continuàrem la classe treballant un text, aquesta vegada referit a la isotopia.
 
 

Aquesta setmana la tenim plena d'exàmens finals així que vull desitjar a tots els meus companys bona sort i que tot isca bé!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.