diumenge, 3 de març de 2013

Setmana pre-examen.
Dilluns varem acabar a clase l'últim full de la coherència fet els últims textos que hi havien, no recorde si els varem acabar o si Toni va enviar algun per a casa.


Dimecres varem terminar definitivamente amb el full anterior i Toni ens va repartit un altre per a terminar amb la coherència, aques tractava de la Isotopia, un terme que ens sonava a molts pero no savíem con explicar-lo. Varem llegir totes les definicions que hi havien al full, Toni volía que ferem a casa la nostra propia definició d'Isotopia pero com teníem la setamana pleta d'examenes ja que l'evaluació es prompte, el va manar per fer-ho el següent día a classe.


Dijous Toni ens va deixar uns minuts per realitzar la nostra propia definició d'Isotopía. Després de llegir unes quantes definicions, Toni va seleccionar les de Carlos i Silvia com les que més s'acostaven a la seua, després per votació dels companys va eixir guanyant la definició de Silvia, i aquesta va rebre un sobre que contenia el llibre  de lectura de la tercera evaluació, quina sort!

Ara toca esperar l'examen, per al que podem portar totes les fulles de teoría.

Fins la próxima setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.