diumenge, 3 de març de 2013

Setmana completa de controls i treballs.


 Aquesta a sigut una setmana de no parar per la gran quantitat de controls, proves i treballs que hem tingut que fer en quasi totes les asignatures, pero bé ''Belcome to 1 de Bachiller'' i com diu Pedro Martínez ''Os hábeis matriculado en muerte'' i amb aquesta breu introducció, començarem amb el resum semanal de la calse de Valencia.

 El dilluns varem dedicar aquesta hora a finalitzar la fulla que varem estar tractant el dijous de la setmana pasada que consistia en clasificar els textos que apareixien, posar-los titol, trobar la seua estructura... Es a dir, el que tenim que fer al control d'aquest dimecres al qual, gracies a Déu, Toni ens deixa tindre la teoria davant.
 Al dimarts Toni ens va repartir l'ultima fitxa d'aquesta evaluació la qual consistia en lo següent, ens apareixien unes definicions variades del que significava la isotopia ( terme relacionat amb la coherència ) i de les quals teniem que elegir una i modificarla un poc per tal que quedara la definició mes completa posible, i aquest varen ser els nostres deures.
 Al dia següent, dimecres, Toni ens va sorprendre amb un sobre damunt la seua taula i em va dir que era un regal per al que fera la definició mes bona ( l'anomenarem el Sobre de Barcenas ) y el va guanyar Silvia, que va competir amb Carlos per que els dos tenien molt bones definicions. Quan Silvia va obrir el sobre resultá ser el llibre de la tercera i ultima evaluació.

 Per últim, i com ja vaig fer la setmana pasada, desigar sort als meus companys amb tota la quantitat de controls que tenim, que nosaltres podem! Ara a continuar amb el Tirant lo Blanc, fins la setmana que ve ( o fins dema )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.