dissabte, 2 de març de 2013

Isotopia i sobre de Barcenas

Aquesta setmana Toni ens ha donat el sobre de Barcenas, però aquest sobre no contenia diners sinó una altra cosa molt important. A banda d'això hem treballat els últims termes de la coherència per a preparar l'examen del dimecres. 


El dilluns Toni ens va dir les notes definitives de l'examen teòric, per una altra banda van continuar amb la fitxa 5 de la coherència i acabaren els textos 5 i 6 que eren uns textos narratius i descriptius respectiva ment, en els quals era fàcil localitzar les seues característiques. No van tindre temps de acabar el full i l'últim exercici va a anar per a casa.


El dimecres per fi acabaren amb la famosa fitxa 5 van corregir l'última activitat que no tenia massa dificultat perquè tots els textos eren expositius menys l'últim que anava amb trampa. Després d'acabar aquesta activitat Toni ens va donar un full sobre l'isotopia amb diferents definicions i van dir que el pròxim dia anàrem a seleccionar la millor definició.


El dijous va ser el dia del sobre de Barcenas, perquè l'activitat consistia en posar una definició a la paraula isotopia i les dos persones que millor la van posar varen ser Carlos i Silvia, però per votació va guanyar Silvia i va agafar el seu premi "el sobre de Barcenas" que era un sobre que li va donar Toni i de regal contenia el llibre de la tercera avaluació.


I això va ser tot en aquest setmana. Fins després...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.