diumenge, 10 de març de 2013

Examen de llengua.

Dilluns va ser una classe que va ser destinada  sobretot a preparar l' examen, vam sorgir diferents preguntes que Toni va respondre. També vam repetir l' activitat que vam fer el trimestre passat, que consistí en que Toni ens donà uns escrits del blog amb diferents tipus de faltes, algunes molt evidents com poden ser equivocacions al escriure al blog i altres més complexes com son les de sintaxi.

Dimecres era el gran dia, el dia de l' examen. La veritat es que va resultar un examen difícil des de el meu punt de vista encara que era amb els apunts. També es va unir el factor de que no vaig estudiar tot el que m' hauria agradat perque el  mateix dia teniem 2 exàmens més.

Dijous Toni va recuperar el tema de les rúbriques però aquesta vegada va ser per a qualificar el quiz, així que ens vam disposar en grups de tres per a elegir cinc aspectes per a qualificar. A continuació Toni donà la nota dels controls que vam fer el dia anterior. Pel meu punt de vista les notes no han sigut massa elevades tenint en compte que podíem utilitzar els apunts.

Fins a la següent entrada i sort als pròxims exàmens. Les falles s' apropen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.