diumenge, 3 de març de 2013

Isotopia i altres assumptes.

Dilluns vam continuar amb la coherència  Toni ens donà una sèrie de textos i teniem que dir quin tipus de text eren: Instructiu, argumentatiu, narratiu... etc. També vam fer un exercici que em cridà l' atenció, perque era un exercici " trampa", ja que cali a posar quin tipus de esquema expositiu tenien els següents textos expositius, hi havia infiltrat un text argumentatiu. Aquest exercici no era particularment difícil, almenys per a mi.

Dimecres Toni ens va introduir un concepte nou, la isotopia. Aquest terme es difícil d' abarcar en una definició, per aixó Toni ens va donar com a tasca per a cassa fer una definició d' aquest terme a partir de les definicions que havia a un full. Per a mi es la primera vegada que veig aquest terme, que pareix que te que veure amb les relacions semàntiques.

Dijous vam dir les nostres definició d' isotopia, les definicions més adequades van ser les de Carles i Sílvia  com aço es una democràcia vam decidir entre tots qual era la millor, va eixir per majoria Sílvia, amb un important percentatge d' abstencions. Una vegada acabat aquest apartat, per a fer més amena la classe, Toni ens explicà com seria l' examen del dimecres que ve. El més rellevant es que es poden utilitzar els apunts. Aquest fet, particularment, hem recorda a l' any passat al meu antic institut, ja que feiem els exàmens de religió amb el llibre.

Bon cap de setmana i sort a tots a l' examen dimecres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.