dimarts, 26 de març de 2013

Deures de Pasqua

Tal i com vam distribuir al full de treball de Pasqua, reproduïm els deures per a aquests dies:
 1. Feu tots els exercicis de la fitxa 1 de sintaxi per les dues cares. Els corregirem només tornar de les vacances, dimarts 9 o dimecres 10 d'abril (segons quan siga la primera classe). Es puntuarà positivament o negativament la seua realització.
 2. Adquiriu i llegiu qualsevol de les versions de l'obra teatral TERRA BAIXA, de l'autor Àngel Guimerà. Podeu trobar-la publicada en diverses editorials, qualsevol és vàlida. Adquiriu-la en llibreries o biblioteques. Algunes llibreries de segona mà de València la venen barata. Durant la lectura, subratlleu almenys tres passatges que us han cridat fortament l'atenció. Anoteu al marge comentaris personals com ara les causes del subratllat. Les utilitzareu en la tertúlia.
 3. Sobre la lectura (2 punts) farem tres activitats:
   1. Control ràpid de lectura amb 20 preguntes breus i molt concretes (1 punt de l'avaluació), el dia 11 d'abril, dijous. Sense ajuda del llibre, però convé portar-lo al control perquè en acabar-lo iniciarem la tertúlia.
   2. Tertúlia literària dialògica sobre l'obra (0,5 punts X dues participacions, almenys), el mateix dia 11 i continuarem la sessió posterior. L'enregistrarem en àudio per a analitzar-la.
   3. Treball creatiu que es proposarà el dia 15 o 16 d'abril en acabar la tertúlia (0,5 punts el treball estàndard o 1 punt, treball especial)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.