diumenge, 10 de març de 2013

Conclusió de conclusions

SETMANA 2.8: 4 – 10 Març

            Poc podem contar d’aquesta setmana en quant als continguts, per un costat perquè no hem avançat matèria i per altre, perquè no estic massa segur si tots els grups han acabat els seus exàmens de llengua, així doncs no m’arriscaré a donar informació explícita sobre el nostre.
            El que si pense que puc comentar és la gran sorpresa que tots ens vam portar en vore’l: difícil i inesperat foren els dos termes que més es repetiren en la tornada a casa, ja que no ens imaginaven l’examen com va ser. No obstant, aquest no fou l’únic aspecte del examen que ens va sorprendre, si no que també ho feu la seua correcció, perquè efectivament, la resposta correcta no era x o y, si no aquella que reflectira un alt grau de maduresa lingüística per part dels examinants, tal i com ens explicà Toni quans ens els va lliurar. Per tant podreu suposar que la gran majoria de nosaltres pensava que trauria menys nota, la qual cosa ens alegrà el dia. En el meu cas vaig traure la puntuació màxima (2.5 punts) i un petit plus que vindrà molt bé ara que arriben les avaluacions. Crec recordar que el professor comentà que només dos o tres alumnes no aconseguiren passar el 1.2, lo qual és una gran noticia.
            Així, llevant la correcció, només hem fet per qüestió de temps, dos activitats aquesta setmana:
            · La primera fou per concloure l’últim apartat de llengua, l’ISOTOPIA. A partir d’un text relacionat amb el cinema havíem d’extraure distintes isotopies i aportar diferents termes que les configuraren. Mitjançant la pràctica observarem cóm varia, efectivament, la percepció dels grups semàntics quan els desvinculem d’allò plenament morfològic.
            · L’altra activitat va ser elaborar, per parelles, trios o grups de quatre, la rúbrica per tal d’avaluar els QUIZ que aquesta setmana hem estat fent i que de segur ja haveu vist per el blog. Haguérem d’assenyalar cinc aspectes avaluables i tres graus distints dintre de cadascú per a valorar-lo amb 0, 1 o 2 punts. No donà temps a comentar-lo a classe perquè eixe dia férem la correcció de l’examen. Pot ser demà ho parlarem amb més calma.
            Poc més queda que dir arran aquesta setmana, tal volta destacar els comentaris a classe d’última hora per perfeccionar o per corregir els treballs de Tirant i els QUIZ, que al meu parèixer estan eixint prou bé.
            No em queda més que desitjar-vos molta sort a tots demà, ja que ens juguem l’avaluació de física i que se’ns facen curts aquests dies abans de les juntes de professors finals.
            Fins el proper trimestre! 

Finalitza la segona avaluaciò

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.