diumenge, 3 de març de 2013

Carta per a Joanot Martorell.

Senyor Joanot Martorell

Acabe de llegir la seua obra "Tirant lo Blanc" m´ha paraescut una molt bona obra literària capaç de reflectir la vida de un cavaller desde el punt en el que le anomenen cavaller fins a la seua mort.

La seua obra m´ha tingut enganxat fins al final principalment pels aspectes que li dones a l´obra com pot ser la sensualitat que li dona a l´obra i principlament als protagonistes un aspecte més humà, en els altres llibres de cavalleries els cavallers son homes només fets per a lluitar i per honrar la seua dama pero mai s´atreverien a tocar-la, en la seua obra això no existeis. Durant tota l´obra hi han moments amb escenes eròtiques o simplement amb actes una miqueta sexuals. El final era al menys per la meua part esperat, durant tota l´obra s´identifiquen als protagonistes com a sers humans i no com a deus, doncs que cosa més característica d´un ser humà que morir d´una malaltia.

En mi opinió es una de les obres més representatives de les novel.les de cavalleries i que mereix un gran reconeixement.

Una salutació,

David Sayago

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.