diumenge, 10 de març de 2013

Cap examen més?


Setmana del dilluns 4 al diumenge 10

Aquesta setmana era l'última amb examen de valencià, per a més teniem uns altres cinc, i ha sigut una setmana esgotadora.

Dilluns
Dilluns ultimàrem detalls per a l’examen que teniem el dimecres. La resta de la clase va estar dedicada a la correcció per part de Toni y nostra, d’una folla on hi havien 3 entrades del blog. Un era el comentari setmanal, altre el resum d’un capitol de Tirant i l’ultim text era l’exercici creatiu de Tirant. Vam llegir els textos i anotavem les faltes, per a vore on cometiem més.

Dimecres

Dimecres era el dia de l’examen. Sempre m’havien dit que un examen amb apunts era un examen preu difícil, i aquest ho va ser. Aquest constava de cinc exercicis: un de dialectes, un de mapa mental, dos de estructura i un de progressió temática. Tambe hi va haver un altre optatiu al final, que pujava 0,3 i en el que calia fer un breu text expositiu. Una volta fet l’examen, els companys intercambiàrem opinions sobre com ens havia eixit l’examen, i cam estar d’acord en que era més difícil del que ens esperavem.

Dijous
Dijous vam començar la classe amb un xicotet treball en grup. Debiem de fer una rúbrica per a puntuar els Quizs. Fet açó, Toni ens repartí els examens. Vam parlar una mica d’aquest i amb aixó terminàrem la classe. 

Aixo ha sigut aquesta setmana, plena d'examens. No falta quasi res per a gaudir de les Falles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.