diumenge, 3 de març de 2013

Abans l'examen...


Canvi de mes, setmana del dilluns 25 al diumenge 3

Aquesta setmana es la ùltima abans de l'exmen del dimecres, aixi que es preparem i donem les ùltimes classe amb la vista posada a l'examen.

Dilluns
Dilluns es va continuar treballant la coherencia, amb la fulla que teniem, on calia dir que tipus de text era cadascú. Un exercici on tots els textos eren expositius, quan arribàrem a l’últim, Toni ens va dir que aquest no era un text expositiu, i que per aixo no podiem vore la seua estructra expositiva. Toni ens aclarà que va ser una errada, i que no el va fer a proposit.

Dimarts
Dimecres, despres d’acabar amb el full del dia anterior, començàrem a treballar un text que ens donà Toni, el titol del qual era “La isotopia”. Es tractava d’un text on aquest nou terme apareixia definit 6 vegades, de formes i desde punts de vista diferents. Per a casa debiem de fer una definicio de isotopía, o agafar la que ens agradase.

Dijous
Dijous Toni ens deixà uns minutets per acabar la definició. Despres de llegir unes quantes, ens vam centrar en dos, en la de Carlos i la de Silvia. Cadascú tornà a llegir la seua definició unes quantes vegades. Una volta teniem més o menys clar cada definició, ferem una votació per a vore quina ens agradava més. Va sortir elegida la de Silvia, la qual es va guanyar un sobre, on hi estaba el llibre del 3r trimestre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.