dilluns, 4 de març de 2013

Abans de començar el resum de la "setmana esgotadora" agradaria escriure que aquesta setmana passada i la que ve han sigut i seran les mes esgotadores del trimestre i encara falta ...  crec que tindre que deixar de fer les coses per a ultim hora ,com ara, ja que acabe un poc fart ...

Dilluns Toni ens va manar un full de la coherència i l'acabarem. Hi havien tres textos i teníem que dir si eren argumentatius, expositius... l'últim vam errar però ens adonarem a temps per corregir-lo.

Gato estudioso se queda dormido encima de los apuntesDimecres començàrem un nou tema , era sobre la isotopia els hiperònims els hipònims... un hiperònim es una paraula que es refereix a moltes  (un generalisme).Eixe dia estava un poc en la mona de pasqua i em va parèixer que la classe també així que cuan Toni hem pregunta un exemple se m'acudi dir la sorra (arena) no era el millor exemple però així cridaria l'atenció i pujaria el ànims. Crec que va funcionara que tot el mon em mira. Açores era una broma.

Dijous sols recorde que Carles i Sílvia llegiren la seua definició d'isotopia i la de Sílvia va guanyar i com a premi el Tirant-lo Blanc el llibre de la tercera avaluació. Va ser un bon detall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.