diumenge, 17 de febrer de 2013

Tema i rema

Aquesta setmana la vam començar fort.

 Dilluns Toni va repartir un full on hi es trobava la teoria de la progessió tematica
-Progressió lineal
-Progressió de tema constant
-Progressió de temes derivats
-Progressió complexa
A la classe no ens va resultar molt dificil d'entendre la diferencia entre les quatre progressions.
Durant la classe Toni ens ho vam explicar i vam llegir alguns textos i els vam clasificar. Toni va deixar pendent un altre texto de progressio complexa per a que ferem l'esquema d'aquest a casa.

Dimecres no més entrar per la porta ens vam trobar amb un muntó de fulls, els queals ens va dir Toni que agafarem u. Al principi emb vaig austar un poc per que pensava que anava a ser un examen sorpresa, però desprès vaig descobrir que no, que es tratava a soles de un exercici de classe.
 Va eixir el meu company Carlos a la pizarra per a corregir l'excici de l'altre dia. Toni i Carlos van a estar un ratet parlant sobre qual era l'esquema del text ja que cada u tenia esquemes diferents. Al final Toni va convençer a Carlos, però hi ha que dir que els dos eren bastant similars.
Després vam utilizar el full d'avans en el qual Toni ens deïa com tenia que ser la progressió temàtica i nosatres ens inventaven una del tema que volguérem.
Al final de la classe vam parlar sobre la proba del dijous i Toni ens va dir com seria i que eixiria i també ens va repartir la teoria sobre la cohència de la qual va explicar un poquet

Dijous. Va arribar l'hora de la proba. Hi ha que dir que tota la classe en general no anava molt preparada menys alguns que van conseguir el positiu que Toni et donava si tenies mes de tretze respostes bé.
Jo a soles va tindre cinc bé.
Despés de corregir totes les repostes Toni ens va repartir un poema de Joan Salvat-Papasseit, "Mester d'amor", per ser el dia de San Valentin. El poema em va agradar molt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.