diumenge, 17 de febrer de 2013

Setmana.. ♥


El dilluns Toni va escriure uns esquemes de progressió temàtica. En total eren qüatre i tots estan formats per tema i rema.
Vam fer alguns exercisis de temàtica i també llegírem uns quants textos per a practicar.
Ens va manar Toni per a fer a casa una tarea que consistia en llegir un text i dir la progressió que creíem que seguia.El dimecres corregírem la progressió del text del dia anterior i a més ens va manar una altra activitat. Ara devíem fer tot el contrari, Toni ens digué les progressions d'uns textos que devíem escriure seguint eixa progressió.
També ens informà de la prova d'exàmen del dia següent.
El dijous només entrar a classe ens vam separar individualment i sense el llibre vam tenir que relletnar un simulacre d'exàmen que repartí Toni.
La prova estava estructurada en unes caselles on es devia respondre breument les respostes a les preguntes.
Si teníes bé més de tretze respostes et posava un positiu Toni però pocs companys ho van aconseguir ja que no molts havíen llegit amb rigurositat les pàgines de Les Veus del Temps. Per a celebrar el dia de san valentín, Toni ens repartí en unes xicotetes fulletes un poema  on el títol volia dir ofici d'amor.Ens el va llegir tal qual i després en valencià. El poema estava molt bé a més el final em sonava. 
Aquesta classe va tindre un final dolç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.