diumenge, 24 de febrer de 2013

Setmana de l'examen

Aquesta setmana ha sigut una de les mes importants de valencià, ja que era la setmana de l'examen de literatura.


Dilluns vam dedicar la classe quasi exclusivament a la fulla sobre les diferents estructures del temes, que Toni va repartir, també varem parlar un poc de l'examen del pròxim dia, però en línies generals aixo va ser el mes destacat de eixe dia.


Dimecres va ser un dels dies mes importants d'aquesta avaluació, per que era el dia de l'examen de literatura, en línies generals hem va parèixer un examen bastant senzill d'aprovar, i un poc mes difícil de traure molt bona nota, però hem va eixir molt be.
L'examen constava de 30 preguntes les quals hi havia que contestar en 30 minuts, ami hem vam sobrar aproximadament uns 5 minuts, després varem tindre que corregir el nostre examen nosaltres mateixos amb un color de bolígraf diferent al que varem usar però a fer l'examen.


Dijous, Toni ens va dir les notes de l'examen, jo vaig traure un 2,1 sobre 2,5 , estic bastant content amb la meua nota, després d'aquesta bona noticia Toni ens va repartir unes fulles i varem estar la resta de la classe treballant amb elles.


I aixo va ser tot aquesta sèptima setmana d'aquest segon trimestre.
Fins la setmana que vinent!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.