diumenge, 24 de febrer de 2013

Ja falta menys

Dilluns, comença la setmana. Treballàrem l’estructura dels textos, segons la qual podem classificar-los, per exemple, podem dir si es tracta d’un text narratiu o d’un descriptiu, es poden parèixer però no seran el mateix. No és difícil però em pareix un poc pesat com a tema a tractar. Al full trobàvem uns quants textos per a practicar el que havíem aprés. Pel que fa a la resta de la classe, res a destacar, sols que ens va resultar un tant “difícil” trobar un títol apropiat per a un dels textos. I com era d’esperar, tenint en compte que la següent classe era el dia de l’examen, deixàrem tot clar en quant al contingut del qual ens examinaríem.

Dimecres, arribà l’esperat examen. Com Toni ens havia comentat constava de 30 preguntes en compte de 25, pel fet de que fora més fàcil obtindre bona nota. Examen molt ràpid de fer i que ens corregírem nosaltres mateixos, la classe donava per això i per a més. En el meu cas podria haver-me eixit millor perquè reconeixeré que no me’l vaig prepara com toca, però bé, ja està fet. Vam acabar la classe, sabent més o menys la nota obtinguda.

Dijous, Toni ens confirmà la nota que nosaltres ja ens figuràvem qual aniria a ser, teníem una xicoteta orientació de la nostra correcció. I res més, continuàrem amb les estructures dels textos i la seua classificació. I més textos per analitzar. Ja falta menys per a les vacances, però ens queden setmanes plenes d’exàmens.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.