diumenge, 17 de febrer de 2013

Setmana "aperitiu"

Dilluns vam arribar a classe i vam veure una sèrie d'esquemes molt estranys. Toni ens explicà que eren una sèrie de progressions temàtiques. Això és nou per a mi i es la primera vegada que ho veig. En la progressió temàtica es diferencien dues parts, tal vegada tres: el rema, el tema i, a vegades l' hipertema. Toni ens donà un full en els quals posava els quatre tipus de progressió temàtica: lineal, progressió constant, de temes derivats i complexa. En els textos donats no era difícil diferenciar-los.

Dimecres vam continuar amb la llengua, en la progressió temàtica. Aquesta vegada faríem el contrari. Toni ens dona el tipus de text, com ara una progressió lineal i nosaltres tenim que escriure el text.Toni ens suggerí alguns temes per si no se'ns ocorria res. La veritat es que jo vaig escriure els textos d' altres temes. Semblava que tothom ho havia fet bé, però quan Toni demanà voluntaris per a llegir els seus textos no es van alçar moltes mans.

Dijous es el dia gran de la setmana. Toni ens havia preparat un " preexamen" com ell havia qualificat. La prova consistia en 25 preguntes breus de literatura, que calia contestar. Com quasi ningú havia tingut temps de mirar el llibre tan sols un company va superar les tretze necessàries per a un positiu. Toni també ens contà que no li agrada molt fer aquesta mena d'examen, però ho fa per vendetta al grup de lletres, perquè com el qualificava van fer una copiada impressionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.