diumenge, 10 de febrer de 2013

Comentaris, vaga i universitat.

Dilluns Toni ens donà les notes del comentaris que vam fer la anterior setmana, a mi hem va posar un 0,9 però per les faltes es va convertir en un 0,83. Ens va explicar una miqueta els resultats i quant valia cadascun dels apartats del comentari. A continuació, Toni ens digué les dates dels diferents exàmens entre els que es trobaven tant el de literatura com el de llengua. A més de tot aixó també ens va explicar el treball que hi ha que fer sobre Tirant lo Blanc, que substitueix a l' examen, la qual cosa hem pareix bé, ja que als exàmens de llibres de lectura sempre son una miqueta un embolic. Toni ens va donar un full amb els diversos treballs, dels quals teniem que triar algú. Cridava molt l' atenció l' utilització de "twitter" per a un treball. Cadascú fem un treball d' un capítol d' aquesta obra. Així que, finalment, Toni va repartir els capítols entre els diferents companys de la classe. Jo tinc que fer el capítol 17.

Dimecres, com que hi havia vaga, tan sols vam assistir quatre alumnes a classe. Toni ens digué que aniríem a practicar el fer un mapa conceptual sobre un text. El text parlava de la coherència, i era escrit per Daniel Cassany. Els principals esdeveniments d' aquest text es que hi ha diversos tipus de persones segons com organitzen l' informació. També explica què es la coherència i les seues característiques principals.

Dijous no vam tindre classe perque vam eixir d' excursió a l' universitat politècnica de València, la qual hem va agradar moltíssim i espere anar en un futur cercà.

Bon cap de setmana i fins a la següent entrada.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.