diumenge, 3 de febrer de 2013

Comentari sobre el diable

Dilluns
Per començar la setmana vam agafar el llibre " Les veus del tems" i vam llegir alguns del textos que conté el llibre per tal de agafar pràctica per la prova que faríem el dijous, d´aquesta manera que els vam llegir i els analitzàrem una miqueta.

Dimecres
Com era de esperar també vam utilitzar el llibre "Les veus del Temps" aquesta vegada vam llegir un fragment de Bernat Metge, es titulava "Lo somni". Aquest text era un exemple de defensa de les dones, deia que les dones no eren superiors als homes sinó que ambdós eren iguals.

Eixe dia Toni ens diguí uns textos que tendríem que llegir també com a pràctica per al comentari del següent dia. I amb aquest vam terminar la classe.

Dijous
A l´entrada de classe ens vam trobar uns fulls que teníem que agafar per fer el comentari i no perdre cap de temps. Toni ens va posar al full els textos que teníem per escollir i unes preguntes generals que valien per a tots els textos i fragments. J o vaig llegir-me el primer que diguí Toni que era el més curtet i el millor per a aquelles persones que li faltara tems.
El text anava sobre un mercader que va fer un pacte amb el diable posant-li una candela a una imatge seua i aquest a angraiment li va fer realitat un desig. Però el diable com que és com és, li va enganyar i va fer que el mercader es fera les seues necessitats al llit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.