diumenge, 3 de febrer de 2013

Comentarí de la segona avaluació

I comencem una altra setmana.
Dilluns, Toni ens va comentar un poquet les nostres entrades que vam fer el cap de setmana sobre el comentari que ens va pedir que ferem de algú dels fragments del llibre "Les veus del temps" que va possar a una entrada del blog, els quals també es podien trobar al full que va repartir a classe dies arrere, fent alguns comentaris sobre ells.
Generalment van estar prou bé.
Com que açò es va portar poc de temps, la resta de la classe vam llegir més fragments del nostre llibre. Després de llegir-los Toni feia breus comentaris sobre ells per a així preparar-nos per a el comentari del dijous.

Dimecres vam continuar llgint més fragments de "Les veus del temps". U de ells va ser ''En defensa de les dones'', del Llibre Quart de Lo somni, de Bernat Metge, en el qual es defensa a les dones i es nombra els seus defectes. Més tard Toni va repartir un full en el que hi havia un comentari fet per ell d'aquest fragment i el qual estava molt bé i també ens ajudaria a fer el comentari del dia següent.
Al terminar la classe Toni ens va dir tres fragments per a que els llegirem a casa ja que podrien eixir al comentari o ens podrien ajudar.

Va arribar el dia del comentari y amb el llibre damunt la taula vam començar a ver-lo per a ello Toni ens va repartir un full on possava uns punts per a segir amb preguntes que nosaltres teniem que contestar.
Aquestes preguntes eren casi les mateixes que ell va possar a classe per a fer els comentaris dels altres fragments
Jo vaig decidir fer- lo de "Com el Senyor, predicant a Jerusalem, va convertir la noble i gran senyora Magdalena, atraent-la cap al seu amor i coneixença".

María Magdalena

Tinc que dir que els temps va vindre prou justet, ara només queda esperar a veure com ens a eixit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.