dilluns, 18 de febrer de 2013

Comença el compte enrere per al control de Literatura!

 
 Setmana de l'11 al 15 de febrer
 Com posa en el títol d'aquesta entrada, ja estem tots preparant-nos per al que ens espera el dimecres, que no es menys que el control de literatura, en el qual tindrem que demostrar tot el que hem aprés llegint les Veus del temps i als autors que la formen.

Dilluns
Quan varem entrar a clase el primer que varem vore va ser quatre esquemes molt ''raros'' a la piçarra que resultaven ser el que en eixa clase aniriem a aprendre: el tema y el rema. Toni ens va repartir uns fulls als quals estaven explicades els quatre tipus de progressios temátiques, les quals eren:
  •  Progressió lineal
  •  Progressió de tema constant
  •  Progressió de temes derivats
  •  Progressió complexa
Varem llegir la teoria i tot seguit varem fer un ejercici al qual teniem que classificar una serie de textos depenent de la seua progressió temática.

Dimecres
Continuant el tema de les progressions temátiques, varem ( o millor dit, Carlos ) corregir l'activitat manada el darrer dia, i tot seguit, Toni va proposar un ejercici el qual consistia en escriure nosaltres mateixos un text amb cada una de le progression, aixó si, recomanant-nos un tema per a cadascuna.

Dijous
I va arribar el moment de fer el precontrol de literatura, que encara que no contava per a nota, qui encertara 13 de 25 tindria un positiu, i la veritat es que fan falta. Total, que la varem fer i desgraciadament sols vaig encertar 3 de 25 ( trist, o se ) i l'únic que va guanyar el positiu va ser Carlos. Al final de la case Toni ens va repartir un poema d'amor molt bonic per a celebrar el dia dels enamorats.

Ara soles ens queda estudiar els autors de literatura i anar a per totes el Dimecres, molta sort a tots els meus companys i companyes!  YES WE CAN DO IT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.