diumenge, 24 de febrer de 2013

Arriba l'hora dels valencians.

18 - 21 de febrer de 2013.

La setmana més intensa d'allò que portem de trimestre.
Ha estat quasi tota marcada pels exàmens que hem fet en aquests 5 díes de classe, no tant per la quantitat com pel contingut, ja que tant per a l'assignatura de valencià com per a filosofía eren necessàries hores i hores d'estudi. Tot i això, he de dir que estic molt feliç de com ha anat la meua setmana particular.

Dilluns.
Començava una setmana més a la classe de valencià, la sèptima d'aquest curt trimestre. Vam dedicar quasi tota la classe a treballar el full sobre l'estructura del tema que el professor ens havia repartit. El treball, bàsicament, consistía en 3 textos dels quals havíem de dir de quin tipus de text podría tractar-se i perquè ho consideràvem així.
Tot anava bé, fins que va arribar el tercer text.
Les conviccions.
Es va fer el silenci.

Allò va ocórrer perquè havíem de dir un títol temàtic per a aquest text, i pràcticament ningú no en va dir-ne cap. La situació va ser així durant un minut, més o menys, on va predominar un silenci que ni a la meua casa.
Després, van sorgir algunes idees, i la classe va continuar com sempre, parlant també una mica de l'examen que faríem el dimecres següent.
La literatura.

Dimecres.
En arribar a classe, va començar l'examen.
No sé perquè, però vaig notar que l'ambient no era propi de les situacions així, potser per això els exàmens van eixir tan ''bé''. Bàsicament, vam tenir que contestar 30 preguntes en un temps de 25 minuts, el qual jo pensava que no anava a ser suficient, però que ho va ser perfectament. Després, vam agafar el nostre bolígraf negre o roig (en el meu cas) i vam començar a corregir les preguntes una per una, marcant amb un interrogant aquella que no tinguérem molt segura, que no van ser moltes.
Una forma d'estudi eficaç.
Un bon examen.

Dijous.
En parlar una mica, el professor va dir-nos les notes que havíem tret a l'examen. Va ser més o menys l'esperada ja que m'havia resultat fàcil. Després, se'ns va repartir altre full sobre l'estructura del tema per a continuar treballant-la en diferents textos.
Vam estar quasi tota l'hora treballant el full.
I ja no resta molt de temps per a falles.

Precisament, avui es la cridà, es l'inici de les que nosaltres considerem com a les millors festes del món, i no crec que hi hagen moltes millors. Amb una imatge d'aquestes m'acomiade.
Ànim!

http://i1.trekearth.com/photos/93642/crida.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.