dilluns, 21 de gener de 2013

Tornen les veus del temps


Finalitzada ja aquesta segona setmana d’aquest any 2013:

Dilluns va començar seguint la rutina adoptada fins ara. Toni va lliurar-nos un full que ens feria treballar la variació lingüística. La pràctica constava de dues parts, sent la primera una graella per a completar amb la informació que rebien de les audicions escoltades. Quan vam donar per acabades les audicions, vam començar a corregir les nostres escases respostes, ja que era difícil que totes fòren correctes, donat la dificultat de l’activitat.

Dimecres, cotinuàrem amb les pràctiques relacionades amb el tema que tractàrem dilluns. Però encara no haviem finalitazat amb les audicions, ja que una altra grabació esperava ser analitzada. Aquesta vegada també teniem com a tasca completar una altra graella, similar, però més curta i fácil que la anterior.

Dijous, al igual que el dimecres acabàrem el treball del dilluns, el dijous vam corregir la graella del dimecres, fent d’aquesta manera que la setmana fora prou suportable. Però aquest dia, que hi havia que portar el llibre Les veus del temps, Toni va lliurar-nos un altre full. Aquest tractava la literatura de la qual aquest trimestre també farem examen. Vam llegir el fragment “Exemple de la llebre i el lleó” de Ramón Llull. Vam analitzar-lo i trovàrem que els exemples d’aquest autor eren una forma de criticar lleugerament la societata de l’època, sobretot els alts càrrecs, com bé es veu a l’hora de llegir aquest fragment i identificar al lleó com a figura de rei poderós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.