diumenge, 13 de gener de 2013

Tornada a la rutina...

Segona setamana de gener, dilluns-7 diumenge-13.

Aquesta va ser la primera setmana de classe d'aquest any 2013.

Dilluns 7
Dilluns, tornem a classe despres de les vacances de Nadal. La classe de valencià, que era a l'ultim hora, s'esdevenia pesada per alló de ser el primer dia despres de vacances. Toni ens va explicar com aniria la setmana i un poc aquest segon trimestre. La classe va estar dedicada al treball de tres fulls que no ens va donar, els quals trataven sobre les diferencies entre els dialectes a Catalunya, C.Valenciana i Balears. Vam finalitzar la classe omplint una graella.

Dimecres 9
En arrivar a classe vam vore que Toni tenia el canó preparat. Es tractava d'un video d'uns 10 minuts aproximadament al qual es tractava la diferencia en la parla i en les paraules entre unes zones i altres. Toni ens va sugerir que agafarem apunts sobre aquest video, jo personalment en vaig agafar. En acabar el video, Toni ens va fer un breu resum sobre els punts més importants.

Dijous 10
Per a concloure la setmana, i seguint amb el mateix tema, Toni tenia posat a pissarra els sons, més utilitzats en el valencià, escrits foneticament. Tambe en tenia preparat unes grabacions amb diferents pronuncies. No s'escoltava molt be, perque estaven malament equalitzats, i aixo va fer que no antenguesem del tot el que es deia al audi. Toni ens va explicar un poquet més les diferencies entre dialectes.

Açó ens a esdevingut la tornada a classe, que jo crec que ha estat be, tenint en compte que teniem dos examens. Fins la setmana que ve. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.