diumenge, 13 de gener de 2013

De nou a classe


Després de les vacances de Nadal arriben les classes de nou. Aquesta primera setmana ha sigut afortunadament tranquil·la.

Dilluns, Toni ens va fer un resum de tot el que fariem al llarg de la setmana. Toni ve lliurar-nos uns fulls que tractaven el registre lingüístic, i com activitat, una graella que vam completar entre tots.

Dimecres, continuàrem amb el ritme que agafàrem dilluns. Toni va donar-nos tres fulls en els qual podiem veure les variacions lingüístiques segons el territorio. Després d’una curta introducción vam poder veure el video que ens resoldria tot el que ens pareixia un tant confús al full. Aquest video, d’uns deu minuts de llargaria, ens mostrava amb exemples aquestes variacions fonétiques.

Dijous, lúltim día de classe de la setmana. El tema continuaven sent els dialectes. I vam, al igual que la darrera classe amb el video, comprovar amb unes quantes audicions diversos exemples dels usos de la fonética segons el territori en el qual ens trobem. Tal vegada siga que soc de València però per a mi el dialecte més fácil d’entendre es el del nostre territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.