diumenge, 20 de gener de 2013

Continuem amb variació lingüística

Aquesta setmana hem treballat d'una manera molt diferent a com estaven treballant al llarg del curs, però tota la setmana hem treballat la variació lingüística en textos orals.


El dilluns, con l'aqùstica dels altaveus de classe no es molt bona Toni es va traure el seu casset de casa, per a realitzar una activitat una mica divertida, però en la meua opinió era massa difícil. L'activitat constava del següent. Teníem que escoltar 17 textos orals i dir que  tipus de llegua es parla, la varietat dialectal principal, subdialecte... Aquesta activitat jo el vaig trobar una mica complicada, perquè no tots els textos eren valencians, també hi havia italià i Anglès, però com he dit abans va ser una activitat diferent i una mica divertida.

EL segon dia de classe continuarem amb el mateix, però aquesta vegada amb la segona activitat del full, aquesta era una mica més fàcil, teníem que dir el grau d'especialització i el registre. El primer text que teníem que escoltar era un acudit graciós de dues persones de poble que no sabien com ficares un supositori. Com els textos eren alguns un poc llargs, no van tindre temps de acabar aquesta activitat i continuarem amb això el dijous.

EL dijous acabarem la activitat de escoltar textos i Toni ens va donar un full amb en index de la literatura de la 2a avaluació. I per acabar la classe llegirem ''l'exemple de la llebre i el lleó'' de Ramon Lull.Amb açò termina el meu comentari. Bon fins de setmana i feliç pont fins a la setmana que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.