diumenge, 2 de desembre de 2012

Qualsevol esforç valdrà la pena.

26 - 29 de Novembre.

Dilluns.
La darrera setmana d'un mes que anticipa l'examen.

Aquet primer día de la setmana vam treballar l'exercici 04 d'adequació que Toni havia repartit la darrera classe, comentant breument punts importants com el canal, la preparació, etc.
88 paraules.
Aquesta va ser la llargària del meu resum sobre el text, que la majoria també tindria que haver entregat, però que no va ser així. El meu títol ''Unes dones abominables'' pense que resumia bastant bé el contigut esencial del text.
No ho sé.
Abominables.

Dimecres.
La classe, o millor expressat, la no-classe d'aquest día per la celebració del día de la dona va marcar aquest dimecres 28 de Novembre.
Día de la dona.

Vam baixar al pati, i després d'una sèrie de discursos per part de diferents persones pertanyents al centre, es va guardar un minut de silenci en memòria de totes aquelles que van faltar de la manera més injusta i odiosa possible.
El record d'unes dones honestes.
Elles no ho mereixien.
El destí.

Dijous.
L'ambient es calfa, i de quina manera, ja que s'apropa l'examen, tot i que jo pense que s'està portant açò com si fóra la fi del món. Tenim unes notes corresponents als blogs, al comentari que vam fer, i a les exposicions, que ja ocupen bona part de la nostra nota.
La nostra nota.
L'ambient.

Vam dedicar aquest darrer día de la setmana a l'anàlisi d'un ''precontrol'' que anticipa allò que serà l'examen. Jo, sincerament, veig exagerada la quantitat de literatura que hi ha que aprendre's per a la xicoteta part de la nota que després ocupa aquesta.
Exagerada.

Tampoc no sé com hi ha gent que pensa que no és tanta matèria d'estudi. Jo porte ja quasi la meitat estudiat, i sí que és molta matèria, sí que ho és. Bé, que cadascun faça allò que considere convenient.
Molta matèria.
Un estudi que valdrà la pena.
Un esforç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.