diumenge, 16 de desembre de 2012

Esprint final

Aquesta segurament será l' ultima entrada al blog d' aquest any, com a mínim la penúltima. Aquesta setmana va ser segurament la setmana amb més tensió per culpa dels controls. Dilluns Toni no va vindre així que tots am arribar a casa una hora abans.

Dimecres no va donar la nota del controls ja que no la tenia, així és que deixàrem tot en suspens per a el darrer dia. Dimecres va estar treballant ja el contingut del següent trimestre, i vam començar per la llengua, ja que la teniem més recent. El que més em va cridar l'atenció del full que ens va donar va ser l' argot. Hi havia al final un text molt graciós que parlava amb un argot vulgar.

Arribà el moment definitiu. Es palpava la tensió. Tots volíem saber la nostra nota, acabar amb aquesta tortura. Per si era poc, Toni no ens va donar la nota quan vam arribar a classe,  va fer primer una explicació del control, que per a mi augmentà la tensió d'una forma espectacular. Per fi ens va donar les notes. Un 3.65 sobre 5. No està malament, sobretot tenint en compte la part de literatura, amb el poema especialment difícil d'entendre, almenys per a mi. No queda res per al Nadal, així és que cal traure el millor de nosaltres mateixos.

Fins Prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.