diumenge, 9 de desembre de 2012

Esperant les notes

Aquesta setmana ha sigut curta però intensa ja que hem realitzat ja per fi l’esperat examen. I dic curta perquè el dijous era el dia de la Constitució i per tant no vam tindre classe. A més, divendres, encara que no era festiu, vam fer pont, però com que no hi teníem classe de valencià no té res d’important ara.

Dilluns Toni ens va facilitar prou la feina, dient-nos quins eren els autors que eixirien a l'examen, reduint així els setanta-dos fulls que teniem de teoria en només sis autors. També vam treballar els errors més comuns que cometem a l’hora d’escriure en aquest blog. Vam corregir un full en el qual apareixien fragments d’algunes de les nostres entrades amb la quantitat d’errors que el fragment tenia.

Dimecres, ja per fi, arriba el dia de l’examen. Com ens va mostrat en el precontrol, l’examen constava de dues parts i va apareixer l’obra d’un dels sis escriptors. El nostre dupte era, d’eixos sis autors, qui seria el nostre. Va ser Ausiàs March. Esta bé, perque considere que era un autor ben conegut, al qual ningú va deixar en segon pla a l’hora d’estudiar. Sols esperem que les notes no hagen anat molt malament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.